Otthondirect adomány

Az Ön támogatása azaz vásárlása segít átgondoltan és megszervezetten játékokat juttatni az arra rászoruló gyermekek legnagyobb örömére!

A legnépszerűbb játékaink

A helyi jótékonysági szervezeteknek, gyermekotthonoknak, alapítványoknak összekészítjük az 1, 2, 3 legnépszerűbb játékainkat.

Egy vásárlás = 500 Ft adomány

Minden vásárlás után 500 Ft kerül elkülönítésre, amelyet gyerekjátékok vásárlására és adományozására fordítunk.

1.059.500 Ft

Február hónapban 1.059.500 Ft gyűlt össze, amit az Önhöz hasonló vásárlók tettek lehetővé.

Örömmel tájékoztatunk mindenkit, hogy mostantól mi is csatlakoztunk azokhoz a cégekhez, akik segítenek a rászoruló gyerekeknek. Nálunk mostantól minden vásárlás után 500 Ft kerül elkülönítésre, amelyet gyerekjátékok vásárlására és adományozására fordítunk.

A gyerekjátékokat a helyi jótékonysági szervezeteknek ajánljuk fel, akik továbbítják a játékokat a rászoruló gyermekeknek. Úgy gondoljuk, hogy a játékok fontos szerepet játszanak a gyermekek életében, és az adományozás lehetőséget ad arra, hogy a kevésbé szerencsés gyermekek is hasonló örömökhöz jussanak.

Ha szeretne Ön is hozzájárulni a gyerekjátékok adományozásához, akkor nálunk vásárolva ezt a lehetőséget is megteheti. Minden egyes vásárlásával segít a rászoruló gyerekeknek és családjaiknak.

Köszönjük, hogy velünk együtt segíti azokat, akiknek a segítségünk a legnagyobb szükségük van rá!