⭐Matmatikai szorzótábla: A csomag 1 db fából készült matematikai szorzótáblát, 100 db matematikai szorzókártyát, 2 db dobókockát és 4 db szines bábut tartalmaz.
⭐Anyag: Ez az oktatási matematikai szorzós társasjáték minőségi fából készült, finom megmunkálású, sima felületű, sorjamentes, tartós, így a gyerekek biztonságosan játszhatnak és használhatják.
⭐Oktató matematikai játék: Ez a szorzótábla segít a gyerekeknek felismerni a számokat, és fejleszteni intelligenciájukat, képzelőerejüket és gyakorlati készségeiket. Kis kezekre tervezték, így a gyerekek könnyen megfoghatják és kezelhetik.

1500 +

Eladott csomag

Világszerte elismert

75+ ország

95% Pozitív

Felhasználó vélemény

30 NAP

Pénzvisszafizetési garancia

Tökéletes matematikai szorzási társasjáték gyerekeknek

Ez az oktatási matematikai szorzó társasjáték szórakoztatóvá teszi a matematika tanulását. Jó születésnapi, karácsonyi vagy halloween-ajándék gyerekeknek, akik a játék segítségével szórakozva tanulhatnak. Alkalmas nagycsoportosoknak, illetve kisiskolásoknak.

Hogyan tudod használni:

1. játék: dobj 2 kockát, és szorozd meg a 2 számot a tábla segítségével, aki először találja meg a választ, és a szám segítségével táblára áll a bábuval, az nyer.

2. játék: húzz ki egy szorzókártyát, és gyorsan keresd meg a megoldást a szorzótáblán, használd a pontszámot a válaszhoz, a nyertes fél nyer egy lapot, összesen 100 kártya van, és a győztes nyer (2-4 játékos tud játszani).

Megfelelő méretek

A játék megfelelő méretekkel rendelkezik, hogy a gyerekek könnyen megfoghassák őket. A tábla mérete 22 x 22 cm. A kártyák 5 x 8 cm méretűek.

Biztonságos anyagok

A játék minden eleme tömör fából készült, sima és biztonságos vízbázisú festékkel bevonva, amely szagtalan és nem mérgező, és tökéletes a gyerekek számára a játékhoz.

Gazdag csomag

A játékkészlet 1 szorzótáblát, 100 db kártyát, 2 db dobókockát és 4 szines figurát tartalmaz, amely kényelmesen szállítható és tárolható.

Szorzós játék

Tanulj játék közben. Ez a fából készült montessori szorzós társasjáték segít a gyerekeknek felismerni a számokat, és fejleszteni intelligenciájukat, képzelőerejüket és gyakorlati készségeiket.

Minőségi Anyag

Ez a fából készült matematikai szorzótábla természetes fából készült, nem könnyen sérült és tartós. Finom kidolgozás, sima felület sorja nélkül, a gyerekek magabiztosan játszhatnak vele.

Fa szorzós Társasjáték

A gyerekeknek figyelniük kell a számokat, meg kell találniuk a kapcsolatot a számok és a műveleti jel között, hogy megkapják a szorzási műveleti szabályt, nagyszerű oktatás a gyerekek számára, javítják kézügyességi képességeiket, fejlesztik a matematikai kognitív képességeiket, javítják problémamegoldó készségeiket és számtani műveltségüket.

Íme, miért szeretik az emberek a termékeinket

"Szép oktató játék"

Nagyszerű oktatási játék. Élénk színek és szép faanyag tömbök. A játék 3 év felettieknek szól, de még a felnőttek számára is menő. Az unokaöcséim is szeretik.

laughinglaughinglaughinglaughinglaughing

Renáta D.

"Egyszerű, mégis szórakoztató!"

Az 5 évesem szereti ezt játszani velem naponta többször is. Versenyezünk egymással. Imádja!

laughinglaughinglaughinglaughinglaughing

Dóri M.

Az Ön elégedettsége számunkra a legfontosabb

Próbáljon ki minket kockázatmentesen, és ha nem tetszik, visszavesszük.

30 NAPOS PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA

Ha bármilyen okból nem vagy nem 100%-ig van megelégedve termékünkkel, könnyedén, problémamentesen visszaküldheti!

GYORS HÁZHOZSZÁLLÍTÁS

Gyors 2-3 munkanapon belüli szállítást biztosítunk az ország egész területére, mindössze 1.490 Ft-ért.

MINŐSÉGI ÍGÉRET

A folyamat minden lépését ellenőrizzük a biztonságos és kiváló minőségű termék biztosítása érdekében.

Montessori matematikai szorzó,-és összeadó tábla, fából

7790Ft

Matmatikai szorzótábla: A csomag 1 db fából készült matematikai szorzótáblát, 100 db matematikai szorzókártyát, 2 db dobókockát és 4 db szines bábut tartalmaz.

Anyag: Ez az oktatási matematikai szorzós társasjáték minőségi fából készült, finom megmunkálású, sima felületű, sorjamentes, tartós, így a gyerekek biztonságosan játszhatnak és használhatják.

Oktató matematikai játék: Ez a szorzótábla segít a gyerekeknek felismerni a számokat, és fejleszteni intelligenciájukat, képzelőerejüket és gyakorlati készségeiket. Kis kezekre tervezték, így a gyerekek könnyen megfoghatják és kezelhetik.

Vásároljon 2 db-ot (5% megtakarítás)

Vásároljon 3 db-ot (10% megtakarítás)

Vélemény

Mit mondanak vásárlóink

L. Helga

L. Helga

Valószínűleg ez volt a leggyorsabb rendelés, amit  kaptam. fantasztikus társasjáték és gördülékeny tranzakció

E. Petra

E. Petra

Klassz a játék!!! Nagyon jól becsomagolt, minden a leírásnak megfelelő, ajándékba is adhatjuk. Nagyon gyors kiszállítás!!!

N. Anita

N. Anita

A leírásnak megfelel a képen látható termék, szupergyors szállítás Szolnokra. Tökéletes ajándék a kis számok szerelmeseinek. Nagyon elégedett vagyok a termékkel

otthondirect.hu

1223 Budapest, Park utca 71.

Telefon: 06 30 914 0771