Oldal kiválasztása

Szállítási és fizetési feltételek

Szállítási feltételek

A termékeket az ország egész területére szállítjuk, így bármilyen címre eljuttathatjuk megrendelt termékeinket.

A szállítási díjaink a következők szerint alakulnak:

– Magyarország területén 0-15.000.-Ft rendelési értékig: 1790.-Ft 

– 15.000.-Ft rendelési érték felett a kiszállítás díjtalan.

A szállítás a megrendelést követő 2-3 munkanapon belül történik, de amennyiben a termék raktáron van, azt a lehető legrövidebb időn belül szállítjuk.

Amennyiben a termék sérült vagy hiányos állapotban érkezik, kérjük, jelezze ezt a szállító cégnek és vegye fel a kapcsolatot a webáruház ügyfélszolgálatával a hiba orvoslása érdekében. A szállításért felelős cég neve és elérhetősége a szállítási címkén és a számlán szerepel.

A szállításért felelős cég neve és elérhetősége a szállítási címkén és a számlán szerepel. A szállítás során keletkező esetleges késedelemért, késedelmi költségekért, illetve a szállítmányt ért károkért a szállító cég a felelős.

A termékek átvételekor a megrendelő köteles ellenőrizni a csomag állapotát, és amennyiben károsodás tapasztalható, kérjük, jegyezze fel a szállító cég által átadott átvételi elismervényen.

A szállítási feltételek csak tájékoztató jellegűek, és azok a konkrét megrendelésekre vonatkozóan is változhatnak. További információért, kérjük, vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálatunkkal.

Fizetési feltételek

A termékek árát lehetőség van  megrendeléskor, illetve a csomag átvételekor kiegyenlíteni.

Elfogadott fizetési módok:

átutalás

utánvét

Amennyiben a megrendelt termékek közül valamelyik nem áll rendelkezésre, a webáruház ügyfélszolgálatának a kérése alapján lehetőség van a visszafizetésre vagy a későbbi kézbesítésre. Ebben az esetben a megrendelőt e-mailben értesítjük a változásokról.

A megrendelésről elektronikus számla készül, melyet minden esetben elküldünk a megrendeléskor megadott email címre.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy az általunk kínált fizetési feltételek csak tájékoztató jellegűek, és azok a konkrét megrendelésekre vonatkozóan is változhatnak. További információért, kérjük, vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálatunkkal.

Ügyfélszolgálat

Telefon

Munkaidőben elér bennünket a 06 30 662 6874-es telefonszámon.

Messenger

Bármikor tud üzenetet küldeni messenger oldalunkra:

m.me/otthondirect

Email

Bármikor tud részünkre email-t küldeni a shop@andyoustore.hu címre.