Fejleszd gyermekedet játékosan és hatékonyan!

Montessori alak és szín-válogató óra fából

5490Ft

Fedezd fel az alak és színválogató órát – egy izgalmas és oktató játékot, amely garantáltan lefoglalja gyermeked figyelmét és stimulálja kognitív képességeit!

Ez a játék tökéletes választás azok számára, akik szeretnék fejleszteni gyermekeik finommotoros készségeit és színekkel és alakokkal való azonosítását, valamint az óra megismerését. A fa játékhoz tartozik 12 különböző színű és alakú elem, amelyeket a megfelelő helyre kell illeszteni a fa játékon.

A játék segít az alapvető matematikai készségek fejlesztésében, mint például az alakzatok és színek felismerése, valamint a számlálás, az idő felismerése és a logikai gondolkodás fejlesztésében. Ezenkívül javítja a finommotoros készségeket és a kéz-szem koordinációt.

A játék gyönyörűen kivitelezett, és tartós fa anyagból készült, így garantáltan hosszú élettartamú lesz. Az alakok és színek éles, tiszta és könnyen felismerhetőek, így a játék használata izgalmas és élvezetes.

Az alak és színválogató játék óra egy fantasztikus ajándék ötlet a születésnapokra, karácsonyra, vagy bármilyen más alkalomra.

Tovább olvasom

Készleten

Original price was: 8790Ft.Current price is: 8290Ft.
Original price was: 4990Ft.Current price is: 4490Ft.
Original price was: 5890Ft.Current price is: 5390Ft.

A raktáron lévő termékeinket a megrendelés után 1-2 munkanapon belül kiszállítjuk.

Termékeink biztonságos és gyors kiszállításáról az MPL és a GLS gondoskodik.

A termékek legolcsóbb kiszállítási díja 1.690 Ft, illetve 20.000 Ft vásárlási érték felett ingyenes.

Bővebb információt a kosár és a pénztár felületen találsz.

Az alábbi fizetési módok közül választhatsz:

– bankkártyás fizetés

– átutalás előleg számla alapján

– utánvétes fizetés, ahol futárnál tudsz fizetni készpénzzel vagy bankkártyával

A csomag kézhezvételétől számított 14 napon belül jogod van elállni a vásárlástól.

Bővebben a visszaszállítás menüpont alatt olvashatsz erről.

Az alak és színválogató óra játék segíti a gyerekek fejlődését és tanulását

A fa alak és színválogató óra játék nagyon könnyű és szórakoztató.

A játékhoz tartozó 12 alakzatot és színt kell az óra megfelelő helyére illeszteni. A játék segít az alapvető matematikai készségek fejlesztésében, mint például az alakzatok és színek felismerése, valamint az idővel való ismerkedésben.

Használata egyszerű, és gyermekek számára élvezetes. A játék lehetővé teszi a szülőknek, hogy együtt játsszanak a gyermekeikkel, miközben fejlesztik készségeiket és együtt élvezik a játék izgalmát.

Milyen készségeket és képességeket fejleszt a játék a gyermekekben?

Az alakzatok és színek felismerése

A játék során a gyerekeknek meg kell különböztetniük és azonosítaniuk kell a különböző színű és alakú elemeket, majd helyesen kell illeszteniük azokat az óra megfelelő helyére. Ez segít javítani a vizuális megkülönböztető képességet és a színek, formák megértését.

Az idővel való ismerkedés

A játék óra formája miatt segít megismertetni a gyerekekkel az idő fogalmát, az órák és a perc mutatóját, a fél órás és órás időpontokat. Ez az ismeret a későbbi években hasznos lehet az időkezelésben és az időrendezésben.

A finommotoros készségek és a kéz-szem koordináció fejlesztése

A játék során a gyerekeknek kis elemeket kell illeszteniük az órára, amely segít a finom motoros készségek javításában és a kéz-szem koordináció fejlesztésében. Ez fontos képesség a későbbi években, amikor a gyerekeknek írást kell tanulniuk vagy más precíziós tevékenységeket kell végezniük.

Mi teszi ezt a játékot kedvelté a gyerekek körében?

  • A játék színes és izgalmas: A játék színes elemeket és egy óra formát ötvöz, ami vonzóvá teszi a gyerekek számára.
  • A játék kihívásokkal teli: A játék során a gyerekeknek meg kell tanulniuk illeszteni a különböző alakú és színű elemeket az óra megfelelő helyére, ami izgalmas és kihívásokkal teli tevékenység.
  • A játék tanulságos: A játék megismerteti a gyerekeket az idő fogalmával és az óra mutatóival, ami fontos ismeret az életük során.
  • A játék fejleszti a készségeket: A játék során a gyerekek finommotoros készségeket és kéz-szem koordinációt fejlesztenek, ami fontos képesség a későbbi években.
  • A játék jól szórakoztatja a gyerekeket: A játék jól szórakoztatja a gyerekeket, miközben tanulnak és fejlődnek, így kedvelt játékukká válik.

Milyen életkorú gyermekeknek ajánlott ez a játék?

Az alak és színválogató óra ideális játék 2 és 6 év közötti gyermekek számára.

Ez az időszak a fejlődési és tanulási folyamatok fontos szakasza, ahol a játékok segíthetnek a különböző készségek és képességek fejlesztésében.

AKCIÓ

Kedvezmény Csomagban

Vevőink mondják

★★★★★

Nagyszerű oktatási játék. Élénk színek és szép faanyag tömbök. A játék 3 év felettieknek szól, de még a felnőttek számára is menő. Az unokaöcséim is szeretik.

D. Renáta

★★★★★

Az 5 évesem szereti ezt játszani velem naponta többször is. Versenyezünk egymással. Imádja!

M. Dóri

★★★★★

MA KAPTAM MEG!!! KÖSZÖNÖM SZÉPEN A KORREKT TÁJÉKOZTATÁST-ÉS A KORREKT CSOMAGKÜLDÉST!!! AHOGY MEGBESZÉLTÜK MEGÉRKEZETT A CSOMAG!!!MAXIMÁLISAN ELÉGEDETT VAGYOK-KÖSZÖNJÜK SZÉPEN !!!

F. Józsefné

Vélemények

„Montessori alak és szín-válogató óra fából” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük