Oldal kiválasztása

Segíti a gyermekek színfelismerését, kézügyességét és alapvető matematikai készségeit, miközben szórakoztató és interaktív játékélményt nyújt.

Színes méhkas illesztő játék kisgyermekeknek, fából

5890Ft

A Színes Méhkas Illesztő játék az ideális játékszett, amely fejleszti a kéz-szem koordinációt és a színek felismerését már óvodás korban is! A játékszett egy méhkasból, hét méhből, egy csipeszből és egy tárolódobozból áll, amelyet a gyerekek könnyen használhatnak és tárolhatnak. A színpompás méhek és aranyos méhkas kialakítás vonzza a gyerekek figyelmét és élvezetes játékot biztosít nekik.

A játékban minden méhnek megvan a maga méhkasához tartozó színe, és a gyerekeknek az a feladatuk, hogy a csipesz segítségével a megfelelő színű méheket tegyék vissza a megfelelő méhkashoz. Ezzel a játékkal fejleszthető a motorikus készség és a színfelismerés, valamint az alapvető matematikai koncepciók megértése is. A játék teljesen biztonságos és környezetbarát fából készült, így bátran játszhatnak vele a gyerekek.

Tovább olvasom

Gyakran együtt vásárolt:

5090Ft
4990Ft
1 × Magic Block Game

240 készleten

4490Ft

A raktáron lévő termékeinket a megrendelés után 2-3 munkanapon belül kiszállítjuk.

Termékeink biztonságos és gyors kiszállításáról az MPL gondoskodik.

A termékek kiszállítási díja 1.790 Ft, illetve 15.000 Ft vásárlási érték felett ingyenes.

Bővebb információt a kosár és a pénztár felületen találsz.

Az alábbi fizetési módok közül választhatsz:

– bankkártyás fizetés

– átutalás előleg számla alapján

– utánvétes fizetés, ahol futárnál tudsz fizetni készpénzzel vagy bankkártyával

90 napos pénzvisszafizetési garancia
Elégedetlenség esetén a hiánytalan csomagot 90 napon belül bármikor, indoklás nélkül visszaküldheted, és mi visszafizetjük az árát. Sőt! A vételáron felül a visszaküldés költségét is átvállaljuk.

A Színes Méhkas Játék hozzájárul a gyermekek fejlődéséhez

A játék célja, hogy a kis méh figurákat a hozzájuk illő színű kaptárba helyezzük vissza. Ehhez használhatjuk a csipeszt, amellyel a méhek szárnyát megfogva könnyen tudjuk őket mozgatni. A játék segít a kézügyesség, a színek és a számolás fejlesztésében, miközben szórakoztató időtöltést nyújt a kisgyermekeknek.

Mi mindenben fejlődnek a gyerekek a játék során?

Kéz-szem koordináció

A játék során a gyermekeknek meg kell fogniuk a méhek szárnyait, amelyek segítségével meg kell feleltetniük őket a megfelelő méhkasokkal. Ez a feladat segít a kéz-szem koordináció fejlesztésében.

Színek és számok felismerése

A játék színes méheket és méhkasokat tartalmaz, amelyek segítenek a gyermekeknek a színek felismerésében. A játék a számok megismerésével is segíti a gyerekek alapvető matematikai fogalmak megértését.

Tanulás és koncentráció

A játék az egyik legjobb módja annak, hogy a gyermekek tanuljanak és fejlesszék a koncentrációjukat. A gyermekeknek figyelniük kell a feladatra, és meg kell találniuk a megfelelő színekhez tartozó méheket és méhkasokat. Ez segít nekik tanulni és fejleszteni a problémamegoldó képességüket.

Miért imádják a gyerkőcök?

 • A játék színes, figyelemfelkeltő és vonzó a gyerekek számára.
 • Az apró méretű, aranyos kis méhekkel való játék izgalmas és szórakoztató.
 • A játék lehetővé teszi a gyermekek számára, hogy fejlesszék kéz-szem koordinációjukat és finom motorikus készségeiket.
 • A játék a színek és a számok tanulását is lehetővé teszi, ami a gyerekek számára élvezetes és hasznos tevékenység.

Milyen korú gyerekek számára ideális?

A játék kiválóan alkalmas 2-4 éves korú gyermekek számára.

Ebben a korban a gyermekek az alapvető színek és formák felismerését, valamint a finommotorikus készségek fejlesztését kezdik el.

AKCIÓ

Kedvezmény Csomagban

Vevőink mondják

★★★★★

Nagyszerű oktatási játék. Élénk színek és szép faanyag tömbök. A játék 3 év felettieknek szól, de még a felnőttek számára is menő. Az unokaöcséim is szeretik.

D. Renáta

★★★★★

Az 5 évesem szereti ezt játszani velem naponta többször is. Versenyezünk egymással. Imádja!

M. Dóri

★★★★★

MA KAPTAM MEG!!! KÖSZÖNÖM SZÉPEN A KORREKT TÁJÉKOZTATÁST-ÉS A KORREKT CSOMAGKÜLDÉST!!! AHOGY MEGBESZÉLTÜK MEGÉRKEZETT A CSOMAG!!!MAXIMÁLISAN ELÉGEDETT VAGYOK-KÖSZÖNJÜK SZÉPEN !!!

F. Józsefné

Hordozható játék minőségi tömörfából

A Coogam Matching Montessori játékot bármilyen sima felületen lehet játszani, mint például asztalon vagy padlón. Az anyaga fa, ami tartós és biztonságos, így a gyerekek nyugodtan játszhatnak vele anélkül, hogy aggódnának a sérülések miatt.

A játék kompakt mérete miatt könnyen szállítható és tárolható, így bárhová magukkal vihetik a gyerekek, ha szeretnének játszani vele.

Mások ezeket is választották

 • Akció!

  Puzzle Építő Kocka

  3990Ft
 • Akció!

  Montessori Matematikai Szorzótábla Fából

  4990Ft
 • Csengő Puzzle Építő Kockához

  990Ft
 • Memória Fa Sakk Játék Gyerekeknek

  5590Ft
 • 180 darabos Fa Tangram Kirakós Játék

  5490Ft
 • Fából Készült Jégkorong Társasjáték

  4990Ft
 • Montessori Szín és Forma Egyező Fejtörő

  5490Ft
 • Magic Block Game

  4990Ft