Oldal kiválasztása

Visszaszállítási feltételek

Kedves Vásárlóink!

A webshopunkban vásárolt termékeket visszaküldhetik az alábbi feltételek betartása mellett:

 

A visszaküldési feltételek csak az új állapotú, eredeti csomagolásban lévő termékekre vonatkoznak. Ez azt jelenti, hogy a terméknek újnak kell lennie, nem sérültnek, és az eredeti csomagolásában kell lennie. Ha a termék használt állapotban van, sérült, vagy nem az eredeti csomagolásában, akkor nem vonatkoznak rá a visszaszállítási feltételek.

 

A terméket 90 napon belül van lehetősége a vásárlónak visszaküldeni postai úton, a vásárlás dátumától számítva. Ez azt jelenti, hogy a vásárlás dátumától számítva 90 napon belül kell eljuttatni a terméket a webshopnak. Kérjük, vegyék figyelembe, hogy a postai úton történő visszaküldés a leggyorsabb és legbiztonságosabb módja a visszaszállításnak.

A termékeket az alábbi címre küldhetik vissza:

And You Hungary Kft.

5083 Kengyel

Rákóczi út 32/a

 

A visszaküldés költségeit a webshop viseli bruttó 1.490 Ft értékig. 

 

A visszatérítés átutalással történik a vásárló bankszámlaszámára. Ha a vásárló sikeresen visszaküldte a terméket és betartotta a visszaszállítási feltételeket, a visszatérítés átutalással fog történni a vásárló bankszámlaszámára. Kérjük, vegyék figyelembe, hogy a visszatérítés más módon, például készpénzben nem lehetséges.

 

A visszaszállítást e-mailben kezdeményezhetik. A visszaszállítást a vásárlók a webshop shop@andyoustore.hu  e-mail címre küldött üzenetben kezdeményezhetik. Kérjük az e-mail üzenet tartalmazza a termék számlájának másolatát, valamint a visszaszállítás okát. 

 

Ha bármilyen további kérdése van a visszaszállítási feltételekkel kapcsolatban, kérjük, forduljanak ügyfélszolgálatunkhoz az alábbi elérhetőségeken:

 

Reméljük, hogy webshopunkban tett vásárlásaikkal elégedettek voltak, de ha valami oknál fogva mégis vissza kívánják küldeni a terméket, kérjük, vegyék figyelembe a fenti visszaszállítási feltételeket.

Ügyfélszolgálat

Telefon

Munkaidőben elér bennünket a 06 30 662 6874-es telefonszámon.

Messenger

Bármikor tud üzenetet küldeni messenger oldalunkra:

m.me/otthondirect

Email

Bármikor tud részünkre email-t küldeni az shop@andyoustore.hu címre.